Aakas Administratie- en Advieskantoor Someren

 

Na mijn studie International Business and Languages heb ik veel en breed georiënteerde werkervaring opgedaan. Van commerciële functies bij handelsondernemingen tot nagenoeg 10 jaar werkervaring bij een grote landelijke supermarktketen. Met name het maken van cijfermatige rapportages en bedrijfeconomische analyses voor het management team behoorde hier tot mijn takenpakket. Dit gecombineerd met de fiscale HBO opleiding welke ik enkele jaren geleden met succes heb afgerond en de ruim 6 jaar werkervaring bij een Accountants- en Belastingadvieskantoor heeft mij begin 2015 doen besluiten een eigen Administratie- en Fiscaaladviespraktijk te beginnen.

Met mijn "gezond" inlevingsvermogen en pragmatische aanpak kijk ik met plezier samen met u naar uw administratie en voorzie ik u graag van advies.

Ik ben ingeschreven in het RBc register van Register Belastingadviseurs. Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

 

Nicole Dorssers                                                      

T: 0649219417                                                                                      
E:  n.dorssers@aakas.nl
I:   www.aakas.nl
KvK-nummer 62488937